Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vicces kifogásokat tudtok?

Vicces kifogásokat tudtok?

Figyelt kérdés
5 vicces kifogás kéne holnapra,hogy miért nincs házim légyszi segítsetek!:)
2010. máj. 27. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:

rád jött a sz@rás

fingó görcsöt kaptál

orrporszívózáson voltál

egésznap a Titanic-ot nézted

megöö..

megvakultá. xdd

eze k"rvára nemviccesek tom de megteszik : S

remélem :dd

2010. máj. 27. 16:47
 2/6 A kérdező kommentje:
csak suliba nem tom beadni xD
2010. máj. 27. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Mentél jégesőt szedni,mert nálatok csőtörés volt,és nem volt víz,és nem tudtál fürödni. :D De így sikerült :D xD
2010. máj. 27. 16:51
 4/6 haggyámán ***** válasza:
84%

Megette a kutya/macska/kisegér/spongya bob/E.T.

Vagy:

Hősi küzdelmet folytattál az extra nagy gyümölcsdarabokkal a jogobellából, már teljesen kiszórítottam a vulkán fortyogó kráterének szélére, ekkor megvilágosodtál! Rájöttél ki volt a gyilkos!! Ekkor teljesen elvesztetted az irányítást tested felett, csak úgy záporoztak a Chuck Norris féle körbepörgöforgó rúgások, mind a 300 extra nagy gyümölcsdarabot kifektetted. De ekkor hirtelen megjelent Ő.. igen, a végére megjelent Dárt Vödörfej, egy váratlan csapással leterített. Ekkor leesett rólad a táskád melyben volt a házi feladatod és beleesett a vulkánba.

Hát így esett. Szerintem elég hihetőre sikerült, nem?

2010. máj. 27. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

na hát én ma ezt mondtam a tanárnak:

"szóval hát öööö izé. az volt hogy kerestem a munkafüzetet de jött a kutyám és anya mondta hogy ki kell vinnem sétálni kivittem de nagyon sáros lett. ezért lekellett fürdetnem. miután megfürdettem jöttek az unokatesómék ott voltak nálunk 11ig aztán lezuhanyoztam, de még fel kellett porszívoznom...stb."

kb. a feléig bírta a tanár és után amondta h oké csak haggyam abba:D az a lényeg h gyorsan beszélj és sokáig:D

2010. máj. 27. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

-azért nincs kész, mert havat kellet lapátolnom.

-dehát nincs is hó!!!

-mert már ellapátoltam :D

2010. máj. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!