Közmunkával kapcsolatban néhány kérdés?
20 éves vagyok és szeretnék egy kis pénzhez jutni,konkrétan a közmunkára gondoltam és ezzel kapcsolatban van néhány kérdésem.
1.Hogyan lehet jelentkezni a közmunkára?
2.Mennyit kell dolgozni egy nap,illetve mennyit egy héten?
3.Mennyit lehet egészen pontosan keresni egy hónap alatt?
4.Közmunkán belül milyen munkák közül lehet választani,vagy csak adnak valamit és kész?
5. Milyen hosszú a szerződés amit aláírok,ez választható vagy csak elém tolnak egy szerződést és ennyi?
Illetve tapasztalatokat is szívesen meghallgatok a közmunkával kapcsolatban.
Nálunk 53.810 netto. Ezt azok kapják akik pl kint sepregetnek, szedig a szemetet.
Ha van valamilyen szakképesítésed 70.355.
Heti 5 nap, napi 8 órában. De ez +40 és -40 fokban is így van.
Télen ha pl esik a hó akkor be kell menni lelapátolni, hajnalban mielőtt elindul a nép. Akkor is ha szombat, vasárnap van.
Szerintem ez az 50 ezer nem éppen arra van, hogy gyűjtögessenek az emberek. Inkább, hogy ne haljanak éhen.
Ismerek olyat is aki a Szociban dolgozik, ő betegeket, sérült betegeket kisérget, ingyen kapja ő is a családja is az ebédet, mikor ruhát hoznak be azt ő nézi át elsőnek, ruhára/kajára kevesebbet kell így költeni+nem az utcán sepreget. Na ez a jobbik fajtája, de ez a sokkal, sokkal ritkább.
Tescoban gyárakban munka erőhiány ezekhez talán elég az érettségi.
Jobb mint a közmunka. 51 53 Ezer Ft nem sok 1 hónapra.
Rosszabb esetben mehetsz utcát seperni. Szégyen szemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!