Szerintetek ki volt a hibás?
Ez ma történt velem a suliban. A legjobb barátnőmnek (!) épp beszéltem, löktem a magamét, erre ő viccesnek találta, ha közben ütöget.
De ilyen kicsiket, csak taslikat adott.
Csakhogy én ezt nem találtam olyan humorosnak, és amikor már leesett, hogy egyáltalán nem is érdekli az, amit pofázok, kicsit elegem lett belőle.
Na, és az lett belőle, hogy végül jól felpofoztam. Engem csak ne ütögessen senki csak úgy, heccből!
Aztán én csak nevettem, gondoltam akkor vegyük ezt is poénnak, de még neki állt feljebb, és ő sértődött be.
Egész nap hozzám se szólt, és tanítás után meg se várt, pedig mindig meg szokott.
Most komolyan még ő van felháborodva, amikor ő nem figyelt arra, h neki beszélek, és még ütögetett is?!
Na ne már...
Szerintetek mit csináljak mondjuk holnap? Ne érdekeljen? Mert bocsánatot én aztán nem fogok kérni...
Hát, nem is kérek bocsánatot, nehogy már a nyúl vigye a puskát...
De az is tuti, hogy nem fogom vele ezt megbeszélni, nem érdekel, nem hiszem, hogy ezek után olyan jófej tudnék vele lenni.
Köszönöm a válaszokat! :)
de jöhetnek még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!