Fiúk! Titeket fenekeltek már el?
Figyelt kérdés
Már úgy értve hogy bárki, szülő, vagy ilyen "játék" formájában más fiú vagy lány. Ha igen akkor hogyan? Nadrágban, alsó gatya nélkül vagy meztelenül?2017. szept. 20. 22:29
11/22 anonim válasza:
Igen, büntetésből. Alsóra kell vetkőznöm, és a falhoz támaszkodnom. Lehúzzák a boxert, terpeszbe kell állnom és úgy kapok. 15/f
12/22 anonim válasza:
Ez most komoly ,hogy ennyi gyereket büntetnek így ?
Döbbenet..
13/22 anonim válasza:
15 éves koráig nyugodtan le lehet vetkőztetni a gyereket a büntetéshez. 17 éves koráig a boxert bátran le lehet húzni.
14/22 anonim válasza:
Sajnos még nem kaptam ki pedig szeretnék adni is egyébként. 16/f
16/22 anonim válasza:
Nem. Engem otthon apu esténként a húsdarálón szokott ledarálni.
17/22 anonim válasza:
Nem sokszor. Többször rámférne egy alapos, meztelen fenekelés! F
18/22 anonim válasza:
Igen, sok gatya lehúzós fenekelest kaptam.
19/22 ygbthe válasza:
Gyakran büntetésből. Nadrág, alsónadrág-pelus le kell tolni aztán a hálószobába kell menni. Kézzel kapok ki . Általában addig kapok még vörös nem lesz a fenekem. Nagyon fájdalmas. Aztán jön a plusz bünti ha van. 13 F
20/22 anonim válasza:
Hát engem még nem, de jobb lenne egy fenekelés mint a 2óráig tartó ordibálaás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!