Kicserélik (Libri) a tévesen vásárolt könyvemet?
Az lenne a kérdésem, hogy ha tegnap (09.09., Szombat) vettem egy könyvet, de útközben rájöttem, hogy erre egyáltalán nincs szükségem és nem is különösebben én vagyok a célközönsége, akkor -esetleg akivel már történt ilyen- hogyan zajlott a kicserélés menete? A blokkra ugye az van írva, hogy 8 munkanapon belül még visszavihető, szóval afelől nem aggódom, inkább azért, hogy mennyire erős az indokom arra, hogy visszavihessem a bolt szempontjából?
Leginkább az érdekelne, hogy vajon komolyan vesznek-e? Mivel 14 éves vagyok, van-e esély rá, hogy koromból adódóan leráznak, hogy ezt nem nagyon lehet, illetve előfordulhat,hogy nem fog olyan zökkenőmentesen menni, mintha egy felnőtt tenné ugyanezt?
Aki járt hasonlóan, leírná, hogy hogyan zajlott a könyv visszacserélése/árának visszafizetése? Vagy hogy az ott dolgozó mennyire szívesen vette vissza?
(Sértetlen állapotú könyv és a blokkja is megvan, ezzel nem lesz gond...)
Elnézést a kisregényért,a válaszokat előre is köszönöm szépen! :)
U.i: Kérlek, ne írd le, hogy ezt a vásárlásnál jobban át kellett volna gondolnom, tisztában vagyok vele, tudatosan szoktam vásárolni, -mint látszik- nem fordult még elő velem ilyen, tanultam is belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!