Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy sudár...

Mit jelent az hogy sudár jegenyefa?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen láttam már hogy azt írják sudár jegenyefa .Nem tudom mit jelent ezért nem tudtam azt sem milyen kategóriába tegyem.Ha valaki tudja és leírja azt megköszönném:D

2017. szept. 9. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

sudár = magas, nyurga, nyúlánk, colos, hórihorgas, nyakigláb, égimeszelő, langaléta, hosszú, délceg, egetverő, lapaj, óriás, égigérő, daliás, termetes, nagyranövő, kolosszus

jegenyefa = Magasra növő karcsú alakú fa, amely a nyárfafélék közé tartozik (Populus nigra italica). Gyakran csaknem a tövétől kezdve ágas. Ágai aránylag rövidek, a törzs főtengelyéhez hajolnak, ezért a fa vékony és magas. Levele kihegyezett, szélesebb, mint amilyen hosszú.

2017. szept. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!