Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Testépítő eddző, vagy akár...

Testépítő eddző, vagy akár pusztán hozzá értő tanácsai?

Figyelt kérdés
Itthoni eddzéssel szeretnék izmosodni és a testemet formálni, leginkább a kar és felsőtest lenne a fő cél, az lenne a kérdésem, ti melyik boltot és milyen shakeket, fehérjét vagy ilyesmit ajánlotok nekem ehez, illetve egy korulbeluli etkezest, hogy mondjuk egyek mostantól csak sima rizst meg mellet? A tudnivalók: 17 éves fiu vagyok, kb 65kg nem túl sovány es egy olyan kozepes testem van, egy átlagos edzzetlen. Nagyon sokat segítene egy hozzá értő! Előre is kösz!

2017. szept. 7. 00:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok edző, de egy időben gyúrtam, amikor 17 voltam, és az ottani edzőm a következőket mondta nekem ( Erőemelő bajnok volt, szóval lehet hinni neki). Nem kell drága és ismeretlen összetételű porokat meg turmixokat vásárolni horror összegekért, nem ezektől fogsz erősödni, hanem az edzéstől és a kajától. Egyél sok húst, tojást, banánt, tejet, halat, és nagyjából mindent, ami jól esik. Kerüld az üres kalóriákat: chipsek, hamburger, kóla, sült krumpli,cukorkák, stb. Ilyeneket is lehet enni, de ne ezek legyenek a központban. Gondolj a vikingekre, akkorák voltak, mint egy hegyomlás. Protein-turmixokat iszogattak? Nem, hanem ettek-ittak, és talpig vasban rohangáltak, vagy

egy szuszra áteveztek Norvégiából Angliába.:)

2017. szept. 7. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezis sokat segített, elvileg tényleg drágák ezek a dolgok, de én valami minimálisra gondoltam, fehérjepor vagy turmix nem ilyen tablettákra meg ilyenek, pénzem sincs ilyen dolgokra, illetve azért is, mert nem lesz annyi eszközöm úgysem,hogy annyira kigyúrt lehessek, szóval én nem gladiátor akarok lenni csak formásabb meg érted :D egy minimális nem kell versenyszerűen gondolni a dolgot.
2017. szept. 7. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Illetve még azis érdekelne, tejből milyet, mert gondolom a zsírszegény tescos tej nemsokat ér, vagy megfelel? :D és ezt csak úgy iszogassam, meg vizet eddzés közben? Sok kérdésem van még azthiszem:D
2017. szept. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!