Ezt találtam interneten:Cody Rayne
Verses, meg satöbbi.
2016. november 14., hétfő
›
A sors kegyelme Már nincs ki megvesse ágyad De fejed felett ezüst a Hold A csillagfénybe mártott éj Lassan, átölel, föléd hajol Öledbe ha...
2016. július 5., kedd
A Fiú és a Lány
›
"A fájdalomból oly sok volt - de lassan árva lekemből tisztul a mocsok, ha hagyom, hogy végig bennem járjon, sáros bakancsok és ekék ny...
2016. május 27., péntek
›
Egy kis pihenő a nap után. Dal : (kattints a zárójelbe tett linkre)
›
Egy új felfedezettem - Kitty Kovács. Tőle olvashattok alább. Kitty Kovács - Ha megérintesz "Ha megérintesz, táncol a lelkem, Egy csod...
›
Pársorosak 549 Mi volt ezelőtt? El tudjuk hinni, csak miénk A volt és a veled-épp.. Képeket vetít elénk, a sors hogy az az álom bizony mese...
›
A nyári versek unalmasak "Elutasításból oly sok jött, de lassan árva lelkemből is tisztul a mocsok, ha hagyom, hogy vérig bennem jár...
›
De csak nekem. "Tőlem sok minden idegen, de láthatóan minden azonos." Kellesz mint kenyérbe harapó átlátszó árny a munkák hegyf...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!