Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyors drogtesztel meddig...

Gyors drogtesztel meddig lehet ezt kimutatni? Szerintetek ez sok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szinte minden nap füvezek, most pénteken voltam bulizni bevettem egy ekit + 4utcaspuri.. jövő hét pénteken még kimutatja ezt a gyors drogteszt? Addig ne is füvezzek? Tanácstalan vagyok

#drogteszt #Gyorsdrogteszt
2017. szept. 3. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy sok, mindenki ezt csinalja, herbal, bio, eki, spuri, meg melle 1,5-2 liter hazipalesz lecsuszik minden penteken, vasarnapig azt se tudom hol vagyok. Nyugodj meg kispajtas, nem sokaig kell mar ezeket az idiota kerdeseket kiirnod, mert hamarosan nem lesz mukodo agysejted.
2017. szept. 3. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Te jó ég... Mi az az utcaspuri?
2017. szept. 3. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem sok, szerintem triplázd meg ezeket az adagokat, és akkor nem fogsz aggódni a teszt miatt. Egyébként kimutatja. Sokkal kevesebbet, és sokkal később is.
2017. szept. 3. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hónapig kilehet mutatni a THC-t te kis takony, szívod, de semmi fogalmad nincs róla. Eki 3-4 nap, spuri szintén.
2017. szept. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!