Gyors drogtesztel meddig lehet ezt kimutatni? Szerintetek ez sok? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szinte minden nap füvezek, most pénteken voltam bulizni bevettem egy ekit + 4utcaspuri.. jövő hét pénteken még kimutatja ezt a gyors drogteszt? Addig ne is füvezzek? Tanácstalan vagyok#drogteszt #Gyorsdrogteszt
2017. szept. 3. 10:48
1/4 anonim válasza:
Jaj, dehogy sok, mindenki ezt csinalja, herbal, bio, eki, spuri, meg melle 1,5-2 liter hazipalesz lecsuszik minden penteken, vasarnapig azt se tudom hol vagyok. Nyugodj meg kispajtas, nem sokaig kell mar ezeket az idiota kerdeseket kiirnod, mert hamarosan nem lesz mukodo agysejted.
2/4 anonim válasza:
Te jó ég... Mi az az utcaspuri?
3/4 anonim válasza:
Nem sok, szerintem triplázd meg ezeket az adagokat, és akkor nem fogsz aggódni a teszt miatt. Egyébként kimutatja. Sokkal kevesebbet, és sokkal később is.
4/4 anonim válasza:
3 hónapig kilehet mutatni a THC-t te kis takony, szívod, de semmi fogalmad nincs róla. Eki 3-4 nap, spuri szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!