Fujoshik help me! Tudtok jó yaoi animéket?
Teljesen kétségbe vagyok esve:( Kifogytam a yaoi/shounen ai animékből, és most teljesen tanácstalan vagyok:( Szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok jó BL animét írjátok meg, köszi<3
(ezeket láttam már: Sekai Ichi Hatsukoi, Junjou Romantica, Hybrid Child, Doukyousei, Hitorijime My Hero, SuperLovers, Love Stage!!)
te jó ég. valaki elmagyarázná nekem mindezt magyarul is?
hallottam már, igaz főleg külföldről, és a mai napig sincs gőzöm se h mindez mit jelent.
kérdező, esetleg elmondanád? köszi
Durva : Ai no Kusabi
Enzai
Boku no pico
Hyakujitsu no Bara ( de jó )
Anime Shounen Maid Curo-kun
Okane ga Nai!
Finder
Közép :Papa to Kiss in the Dark
Sex Pistols
Yebisu Celebrities
Koisuru Boukun
Haru wo Daite ita
Seito Kaichou ni Chuukoku
Kirepapa
Fuyu no Semi
Light : Gravitation
Kono Danshi, Sekka ni Nayandemasu
Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu.
BL:
Spirit Pact
Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
Yuri!!! on Ice
No.6
Fujoshi: yaoi/shounen ai rajongó
Yaoi: két fiú kapcsolatáról szóló szexuális elemeket tartalmazó anime
Shounen ai: két fiú kapcsolatáról szóló anime, ahol max a csókig jutnak el
Bár nem Yaoi, a yaoi rajonngók eléggé szeretik a Yuri on ice-t is. Amúgy meg javasolnám, kezdj mangázni , nagyon sok jó van mint a ZE
A Saa Koi ni Ochitamae
Vagy az egyik leghíresebb, a Haru wo Daite Ita,
amiből anime is van. Ennek egyik "melléktörténete" (Igazából a mangában ez egy film amit forgattak a mangában ) a Fuyu no Semi
azért ez nagyon érdekes.
kész Fujoshi-tábor akkor, és hallom h más országokban is milyen népszerűek ezek az animék, aztán ehhez képest a való életben a kést vágnák a legtöbben a melegek hátába.
most ezt érti valaki?
arra emlékeztet, amikor az elég homobób szüleim megkönnyezték a Túl a barátságon c. filmet és egyszerűen nem értettem. Másnap persze már ment tovább a "fújmnocskosb...-zás", de úgy filmen valahogy más, úgy olyan szép, megható stb.
hihetetlen ez a világ na ... úgy látszik, a valóság nem elég jó senkinek, romantikus filmek kellenek és animék ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!