Hangulatingadozásom van, mit tegyek?
Ha mindenhez jó képet vágsz akkor az egészségednek ártasz.
Én azt tudom tanácsolni hogy olvass be nekik, mit kell egy csapat marhával civakodni, lerendezed őket és kész. Vagy magasról... Ez is megoldás.
Jusson eszedbe hogy: Ezek itt fontosak? Van értelme annak amit mondanak? Lesznek ezek értelmesebbek?➡ A válasz: NEM.
Szerintem ennyi. Akik meg veled nevetnek, na azok a fontosak.
Ez miatt én is szenvedtem .. Attól féltem, hogyha visszaszólok, akkor mégjobban megutálnak.. Dehát már úgyis beszólogatnak, nem? Ennél rosszabb helyzet csak a testi bántalmazás lenne, az meg elég valószínütlen hogy be fog következni.
(nekem így rombolták porrá az önbizalmam olyan 3 év alatt, de képzeld, volt hogy leszólítottak, és több ember is mondta hogy szerinte tök szép vagyok. Mondjuk még mindig nehezemre esik elhinni, hogy nem vagyok ronda :'D )
Nekik is van gyengepontjuk, próbálj ugyanolyan kaliberűen beszólni. Ha a személy épp mondjk ki**szott gyönyörű, szóval nem mondhatod neki, hogy ronda, mert tudja magáról, hogy nem az, tehetsz megjegyzést a bőrszínére, akármire, vagy egyszerűen leütheted a magas labdát. PL Nekem egyszer mondta "baráti körömből" egy csaj, hogy akkora egy szar vagyok.. én meg mondtam neki(mivel kicsit barnásabb volt a bőrszíneszíne) hogy az ő sokkal jobban hasonlítana egy adag szarra, mint én, szóval máskor találjon kiva almi ötletesebbet :) . (akkor mellesleg látszott rajta , hogy sikerült felbasznom az agyát xD) Hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!