Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felajánlhatom pénzért a...

NBG kérdése:

Felajánlhatom pénzért a testem legálisan?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy van e olyan lehetőség, hogy írunk egy szerződést (egyetemmel, kórházzal) hogy miután meghaltam, a testem vizsgálhatják, felhasználhatják,és ők ezért cserében pénzt adnak nekem.

2017. szept. 1. 05:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szervkereskedelem súlyos bűncselekménynek számít. Sem részben, sem egészben nem adhatod el magad.

A dolog egyébként fordított.

Életedben rendelkezned kell arról, hogy halálod után semmiféle célra nem használhatják fel a tested. Ha ilyen írás nincs, akkor lehet, hogy bemutatóhoz használnak majd, szervdonor leszel stb.

Egy kis színes ehhez. Miért is nem szabad pénzt adni, kérni ezért.

Meghökkentő mesék című sorozatban volt, de nagyon ide vág.

Pacák nyomorban élt, s valami módon belekeveredett egy maffia ügybe.

Ha nem fizet gyorsan egy bizonyos összeget kinyírják őt és családját.

Idős, gazdag nő. Fokozatosan elveszítette a látását, majd teljesen meg is vakult.

Egy átültetés viszont visszadhatja a látását.

A szerencsétlen férfi eladta neki mindkét szemét.

Az operáló orvos mondta a nőnek, nagyon nagy a kockázat. Lehet csak percekig fog látni, lehet végleges a gyógyulás.

Megtörtént mindkét műtét.

Elérkezett at idő, hogy leveheti a kötést. Csak este, sötétedés után, s csak gyenge lámpafényben.

Amikor lekerült a szeméről a kötés, abban a pillanatban elment az áram az egész városban.

Az utcai fények is kialudtak, a holdat felhő takarta.

Hajnalban a felkelő nap sugarait még elmosódottan, gyengén látta az öreg hölgy, majd újra teljesen megvakult.

2017. szept. 1. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Elmondtak előttem mindent. Talán annyit tennék hozzá, hogy a klérus körében is kiverné a biztosítékot az ilyen ügylet.
2017. szept. 2. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Vese eladása esetén készülj arra, hogy a bevételedet el fogja vinni a rehabilitációd.
2017. szept. 2. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!