Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Húztad már fel magad kérdésen...

Húztad már fel magad kérdésen itt a GYK.hu-n? Ha igen, melyiken?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 22:08
 121/171 anonim ***** válasza:
75%

Állatira fel tudom húzni magam azon, hogy az okos kismamák nem képesek felfogni, hogy a császármetszés nem arra szolgál, hogy ők megrendeljék mint szolgáltatást, és lehülyézzék azt az orvost, aki nem vállalja.

És érvelnek, hogy egy műtét ugyanott van kockázat szempontjából mint a sima szülés...Ááá

2010. jún. 4. 15:20
 122/171 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

A vége felé már kissé vicces a hangnem...

2010. jún. 4. 15:28
 123/171 anonim ***** válasza:
2010. jún. 5. 07:58
 124/171 anonim ***** válasza:
100%

Na, engem meg most ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Le is osztottam...

2010. jún. 5. 10:33
 125/171 anonim ***** válasza:
100%

"Eltörhet a magzat csontja anyaméhen belül?"

Lehet valaki ekkora idióta????

2010. jún. 5. 17:47
 126/171 anonim ***** válasza:
100%

"Normális, ha a lányom a saját testszagjait kellemesnek találja?

Nemsokára 15 éves lesz... Hétvégén például nem szokott fürdeni, csak hétfő reggel, mert hogy vasárnapra jó érett szaga lesz a hónaljának, és azt szagolgatja. Vagy ha például fingik egyet, maga felé legyezi egy éppen a közelben lévő papírlappal (mindig papírlappal, nem értem miért??) és nagyot szippant belőle. Sőt, gyerekkora óta, ha fürdés előtt leveszi a bugyiját, azt is jól megszagolgatja.

Kérem, segítsen valaki, ezt normális??????"

omg....

2010. jún. 5. 23:53
 127/171 anonim ***** válasza:
100%
Fujjj :S:S:S
2010. jún. 6. 12:49
 128/171 anonim ***** válasza:
100%
2010. jún. 6. 14:15
 129/171 A kérdező kommentje:

A matek speces tényleg elég nagy tapló! :/

A kisbabás anyuka,aki nem érti,hogy a babáknak is lehet-e melege igen érdekes észjárással rendelkezik.Komolyan,ehhez nem kell tapasztaltnak lenni,simán,egy kis logikával rá lehet jönni,hogy a kisbaba is ugyanolyan ember és ha napra viszi vastag bodyban és kardigánban,akkor bizony izzadni fog és sírni,mert nem tudja még szavakkal elmondani,hogy anyám,vedd már le ezt rólam,mert megfulladok ebben a melegben.Istenem,miért nem ad a természet észt is a gyerekkel együtt. :(

2010. jún. 6. 16:37
 130/171 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de az ilyeneken kapásból felhúzom magam :( Le is osztottak a válaszomért, de nem érdekel, legalább egy életre megjegyzi, hogy ők is emberi lények!
2010. jún. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!