Használhatom ezt a zenét, vagy jogvédett, és büntetnek érte?
Készítettem egy bicikli táskát a csomagtartóra. Erről gondoltam részletes leírással felteszem a videót a youtube - ra, hogy más is elkészíthesse.
Egyszerű és nagyszerű lenne, de a zene amit a video - hoz használtam: Mahmut Orhan - Game Of Thrones (Original Mix) lenne. Mikor feltöltöttem a videot, kiírta a youtube, hogy szerzői jogvédett zene van videoban ... és semmit sem kell tennem... de, ha akarom törölhetem ... itt - és itt... de, most megijedtem. Szóval, maradhat a kis filmem ezzel a zenével, vagy szerkesszem újra egy másik zenével? És, honnan tudjam, hogy mit használhatok? Szeretném, ha nem tiltana le a youtube, és mások is láthassák a videomat, és szeretném, ha nem is büntetnének meg. :)
A jogvédett zene után fizetni kell jogdíjat. Ha ezt megengedheted magadnak, akkor elöször lépj érintkezésbe a jogtulajodonossal és tisztázd a részleteket.
Ha nem akarsz fizetni, akkor olyan zenét keress, amelyiknél fel van tüntetve, hogy nincs rajta jogvédelem.
Köszönöm a gyors választ... közben próbáltam törölni, tök jó, a zenét... hogy ne lehessen hallani... de, közben ezt írta ki:
Hirdetések jelenhetnek meg videódon.
A videódban szerzői joggal védett tartalmat találtunk.
Az igénylő engedélyezi tartalma használatát YouTube-videódban, de hirdetések jelenhetnek meg rajta.
Akkor megoldódott ugye?
Mármint nem fizetem rá a gatyám .... :)
Ha nem akarsz a videóval pénzt keresni és azt írja, hogy ,,Az igénylő engedélyezi tartalma használatát YouTube-videódban, de hirdetések jelenhetnek meg rajta.
'', akkor a zene nyugodtan maradhat a videódban. A zene tulajdonosa bevételt szerez a művéből (a videódban megjelenő hirdetések miatt), és a videód is mindenki számára megtekinthetű, élvezhető lesz. :) Nekem sok ilyenek van...
Valami ilyesmi van neked is, ugye? [link]
...igen, pont ilyen konkrétan ezt írta ki.
Jól van, akkor visszateszem... mert töröltem az egészet.
Köszönöm szépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!