Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 8. -os matek kompetencián...

8. -os matek kompetencián milyen típusfeladatok szoktak lenni?

Figyelt kérdés

Térfogat, területszámítás, meg ilyenekre gondolok. Mert ezt az évet kicsit lazára vettem, és félek hogy emiatt rossz lesz a kompetenciám, pedig a 6.-os jó lett.

Esteleg aki egy két három éve írt 8.-osat, az leírná, hogy milyen típusú feladatok voltak? Jó lenne átnézni ilyenket egy kicsit.:)

köszi.

2010. máj. 25. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Inkább logikai feladatok lesznek és területszámítás.
2010. máj. 25. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt énis kérdezném csak nekem én 6-os vook:D
2010. máj. 25. 19:14
 3/6 anonim válasza:
én is most csinálom. :) amúgy sztem mindegy.... úgysem kapsz rá jegyet :D:D:D
2010. máj. 25. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
én is nyolcadikos vagyok, sztem semmit nem számít h lazán vetted az évet vagy nem, nem azt mérik h mennyit tanultál hanem a képességeidet logika és ilyenek terén. Szerintem nem lehet készülni rá, mi a suliban is csak megemlítettük h lesz... (najó, mondjuk mi ugyaníg hatodikban is magasan az országos átlag felett teljesítettünk)
2010. máj. 25. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Középiskolában megnézik majd. Meg azért ötülnék, ha jó lenne, ezzel elismerődnének képességeim.:D

A 6.-os matek az nekem 74% lett. Az osztályból a legjobb, de azért nem hangzik valami soknak.:)Meg a magyar 69% se, bár az az osztályomban a 3. legjobb eredmény lett.:) Bennem van a versengés, na!:D

2010. máj. 25. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
megnézik középiskolában? és akinem írta meg mert beteg volt? 8-adikos vagyok
2010. máj. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!