Tudnátok kevésbé ismert akció kategóriás animét mondani? (Vagy a minimum az, hogy harcoljanak benne) Valami olyasmit keresek, ami nem sablonos, és lehet benne szerelmi szál is.
Nagyon megfogod köszönni.
https://www.youtube.com/watch?v=aOZnal_wQL4&list=PLxSXiyy_Yy..
Jó szórakozást.
Assassination Classroom
Saiyuki Reload: Burial
Fate/Zero
Mobile Suit Gundam SEED
Gurren Lagann
Köszönöm szépen :)
Ezekből megtetszett az Assassination Classroom, elég érdekesnek hangzik.
Továbbá az első kommentelőnek: A Yu Yu Hakusho-t még akkor láttam, amikor vagy Animaxon vagy az elődjén, az A+-on ment. De azért köszönöm szépen :D
Uhh hát néhány kivételtől eltekintve elégé gyenge művekhez volt eddig szerencséd.
1. Hunter x hunter (Nagyon nagyon)
2. One-punchman
3. Neo Genesis Evangelion (Mozikat)
4. Code Geass (Nagyon nagyon)
5. Dragonball Kai
6. Fate (Majdnem az összes)
7. Guren Lagann (Inkább mozit)
8. Jojo
Mondjuk ezekben nem a szerelmi szál dominál, de több is van a listán ami tartalmaz.
Köszönöm szépen a válaszokat :) Adtatok egy pár jó tippet, amiket mindenképpen meg fogok nézni, viszont nem mindegyiket. Pl. a Fate-et már egyszer elkezdtem, és nem jött be, de ízlések és pofonok.
Igen, igazad van abban, hogy egy csomó nem éppen nívósnak mondható animét is megnéztem, viszont egy-egyhez kitartás kellett. Viszont mindegyiknek meg volt az oka, hogy miért i néztem végig (meg aztán van egy csomó, amit félbehagytam), ilyen pl. az Owari no Seraph, a 11 eyes, Blood-C, amiknek amúgy semmi mondanivalójuk nincs.
K-Project:
két évados, évadonként 13 rész, közöttük a Missing Kings c. animemozi. Kiváló a grafikája, bár vegyes műfajú, erősen shounen fight, de seinen és shounen között helyezkedik el, anakronisztikus humorral, enyhe scifi-vel, helyzetkomikummal, némi rejtéllyel.
Accel World:
mikor suliban, mikor meg a virtuális világban játszódik, shounen fight-ként.
Elfen Lied:
Az évad 12 részes, körülbelül.
Korhatáros, elmebajról szól, vérengzés és cukiság váltakozik. Az első rész után kéretik meg nem ítéltetni. ;) A második résztől indul be, elsősorban pszichologizáló, másodsorban vérengző, de brutálisan.
Gokukoku no Brynhildr:
Nem részletezem most, kezd el nézni, aztán meglátod. ;) Igényes ez is.
Az alábbi két krimi elég ismert, főleg a DN:
Death note (37 rész)
Erased (kb 12 rész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!