Miért érzem azt, hogy Szabolcs Szatmár Bereg megyében munkaügyben, pénzkeresésben lassan el vagyok lehetetlenítve?
Tavalytól határozott idejű munkaszerződésem volt, ígérték, hogy visszavesznek, nem vettek vissza. Napszámra nincs már sajnos lehetőség. Munkanélküli segélyre nem vagyok jogosult, nincs meg a jogosultsági időm. Beadtam a pályázatom takarítónak, konyhai kisegítőnek, minden határidő lejárt, nem szóltak semmit. Decemberre nagyon össze kellesz húznom a nadrágszíjat, azt már most látom. A karrieremet egy az egyben fel kellett adnom. Hogy a saját szakmámban legyek, azt is.
Másnak is van hasonló tapasztalata Sz-Sz-B megyében (vagy bárhol az országban)? Kort, nemet, megyét (vagy ha akartok települést) írjatok!
23/F
Nyíregyháza
Hát én is egy darabig napszámba tudtam csak menni, majd egy fél éves melóm volt. De érdemben semmi előbbre jutást nem tudtam produkálni.
20/F Sz-Sz-B megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!