Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek valahová? SOS! 16/L
Arról lenne szó, hogy lesz pár nap múlva amolyan nyár záró buli. A szüleimmel jó a kapcsolatom. Viszont szerintük túlságosan is kihasználtam már a nyarat, tesóm szerint egyszerűen csak ,,nem bírok a seggemen ülni". De ha azt veszem, itt a nyár vége. Innentől csak vissza a gimibe és 10 hónapig inkább a tanulásra kell megint összpontosítani. Na de nem is ez a lényeg...
Hogyan vegyem rá őket, hogy engedjenek el? Ezt a bulit úgy kell elképzelni, hogy sok fiatal lesz, ugye mindeki 16-17 év körüli leginkább. A társaságból alig ismerek pár embert sajnos. Egyik srácnak van nyaralójuk, aztán ott lesz. Itt még én nem voltam, mert az előző ilyen fajta bulikról lemaradtam. De normális emberek között, normális helyen miért ne bulizhatnék egyet utoljára a nyáron? Kifogásuk max az lehet, hogy eléggé féltenek engem. Pedig alapjáraton nem vagyok se értetlen, se felelőtlen. Mindig vigyázok magamra és nem kerülök rossz társaságba. Mivel tudnám meglágyítani a szívüket? Valami bevállt praktika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!