Miért változik állandóan?
Figyelt kérdés
Olvastam mindenféle filozofikus könyvet, néztem sorozatokat ami tele van filozófiával és szépen felépítettem a saját váramat ezekkel az infokkal és így megy kb 2éve. Az utóbbi fél évben teljesen megjött az önbizalmam, hála ezeknek az elveknek (mindenki hazudik, minden relatív stb.) Sikerült csajokkal dumálnom és még 1 csomó változás történt. Most viszont átléptem egy olyan fázisba, ahol a régi semmivel sem foglalkozó unalmas énem elő akar törni és jelenleg azzal szenvedek, hogy elnyomjam és iszonyú nehéz. Pedig eddig minden olyan jó volt, szeretnék önbizalommal telinek és arrogánsnak megmaradni.2010. máj. 25. 16:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem önmagadat add, ne egy "könyvekből szerzett én"-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!