Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Animéhez keresek feliratot....

Katona Dius kérdése:

Animéhez keresek feliratot. Ismer valaki feliratos oldalakat?

Figyelt kérdés

Az Ouran Highschool Host Club c. animéhez keresek a 10. és a 20. részéhez feliratot. Minden más részhez találtam már, de ezt a kettőt sehol nem találom. Valaki tudna nekem segíteni ebben?

Előre is köszönöm.

2017. aug. 24. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
animeaddicts.hu ,ha ott sincs akkor szerintem vannak ott linket a kisebb feliratozó csapatok oldalára
2017. aug. 25. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Az előző nagyon jó ötletet mondott neked, csak ne felejts el regizni rá, különben tilt (és "letagad") sok mindent, ha nem vagy belépve.

Viszont ha idegen nyelvű feliratra vadászol, egy isteni oldal az alábbi:

[link]

Amely attól különleges, hogy még a japán hanghoz hű feliratokat is találni, elég szép számban! :)

Ezen felül nagy számú angol feliratot is találsz itt (meg az animeaddict -on szintén, a magyar feliratokon kívül).

A kitsunekko-nál maradva ezen felül koreai és kínai feliratokat is találsz animékhez.

2017. aug. 26. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ahol ilyenkor kezdésként szétnézek, az az AnimeAddicts, a Naruto-kun.hu, Uraharashop. D-addicts-on is, vagyis amit onnan átpakoltak, de ennek az animének ezen részeit egyiken sem találtam meg.
2017. aug. 26. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
U.I.: a linket köszi :)
2017. aug. 26. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

AA-n a felirat archívumban nézted?

[link]

2017. aug. 26. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem néztem, de így, hogy elküldted a linkjét, megtaláltam. Köszönöm szépen! :)
2017. aug. 27. 14:17
 7/7 anonim válasza:

animedrive

[link]

rengeteg magyar feliratos anime található,nagyon kevés de van szinkronos is ( amit személy szerint nm ajánlok ,mivel szerintem felirattal élvezhetőbbek... de azt meg kell hagyni,h sokkal jobbak a szinkronok mint máshol)

ápr. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!