Animéhez keresek feliratot. Ismer valaki feliratos oldalakat?
Az Ouran Highschool Host Club c. animéhez keresek a 10. és a 20. részéhez feliratot. Minden más részhez találtam már, de ezt a kettőt sehol nem találom. Valaki tudna nekem segíteni ebben?
Előre is köszönöm.
Az előző nagyon jó ötletet mondott neked, csak ne felejts el regizni rá, különben tilt (és "letagad") sok mindent, ha nem vagy belépve.
Viszont ha idegen nyelvű feliratra vadászol, egy isteni oldal az alábbi:
Amely attól különleges, hogy még a japán hanghoz hű feliratokat is találni, elég szép számban! :)
Ezen felül nagy számú angol feliratot is találsz itt (meg az animeaddict -on szintén, a magyar feliratokon kívül).
A kitsunekko-nál maradva ezen felül koreai és kínai feliratokat is találsz animékhez.
AA-n a felirat archívumban nézted?
animedrive
rengeteg magyar feliratos anime található,nagyon kevés de van szinkronos is ( amit személy szerint nm ajánlok ,mivel szerintem felirattal élvezhetőbbek... de azt meg kell hagyni,h sokkal jobbak a szinkronok mint máshol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!