Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen könyveket kéne elolvasnom?

ABOB kérdése:

Milyen könyveket kéne elolvasnom?

Figyelt kérdés
Most fogok 9. osztályba menni,és eldöntöttem,hogy nem akarom bután kezdeni a gimnáziumot,ezért egy pár alap könyvet,amit mindenkinek el kell olvasnia,elolvasnám, hogy legalább legyen egy kis fogalmam a magyar/ világirodalomról. Szeretnélek megkérni titeket,hogy ajánljatok nekem könyveket,aminek éppen annyira nehéz a nyelvezete,hogy egy 15 éves (mint én) is meg tudja érteni,és még érdekelhetné is. Előre is köszönöm!

2017. aug. 24. 15:53
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem ha alap muveket akarsz elolvasni, akkor az Antigonet, A romeo es Juliat es esetleg az Odusszeiat mindenkepp olvasd el :)) Ezek nekem is kotelezok voltak :)
2017. aug. 24. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. aug. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!