Ön elengedné feleségét és lányát 2 hétre Máltára angol nyelvi tanulásra?
Figyelt kérdés
Feleségem(42) és lányom(13) elhatározták, hogy idén Angol nyelvet szeretnének tanulni.Csak az én engedélyemet várják.De én nem tudom mit válaszoljak.Én magam(39) nem tudok dönteni.Ön elengedné őket?2010. máj. 25. 14:17
1/11 anonim válasza:
Igen el,ha anyagilag megtehetik.Erkölcsi aggályok ne legyenek,mert nem kell külföldre elmenni, hogy történjen valami.
4/11 anonim válasza:
miért nem megy az egész család? nem le akarnak lépni? bocs de nekem ez jutott eszembe először:D nyelvet tanulni nyelviskolában kell először intenzíven!
5/11 anonim válasza:
természetesen elengedném, én is részt vettem már ilyenen, és 1 életre szóló élmény!
6/11 anonim válasza:
Jó jó ez mind szép és jó.. de maga miért nem megy velük?:)
7/11 anonim válasza:
Ez legfeljebb egy nyaralás lenne,mert két hét alatt nem lehet egy nyelvet megtanulni.
8/11 anonim válasza:
Ha nem mehetnék velük, akkor elengedném őket kettesben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!