Lányok/nők, akik a nyilvános WC deszkát összepiszkoljátok! Miért? Komolyan érdekel az oka. (A többi lent)
Mert idióták. Rinyálnak, h nem akarnak a természetben pisilni. Erre összehúgyozzák az amúgy se tiszta wc-ket. Az nem undi?
27/l
Hat azert a WC papir nem megoldas. Nem lenne egyszerubb felhajtani?!
Huha, a f o s -os WC tartaly sem akarmi :(
Én is gondolkodtam ezen, és én is oda jutottam, mint az utolsó válaszoló. Szerintem nem a wc deszkától kell félni, hanem a
wc lehúzó gombjától, csapjától, karjától, akármijétől - szerintem ettől a legjobban. Mert hozzáér előttünk még jó néhány nő a pisis / f__stos-sz__ros / menzeszes ujjaival, aztán tovább mennek,
és ugyanezzel a kézzel megfogják a kilincset, aztán kimennek, és megfogják
a csapot a mosdónál, ugyanezzel a kézzel.
Sőt, mi több: a hölgyeményünk bemegy egy másik után a wc-re, megnyomja dolga végeztével a lehúzót, lenyomja a kilincset, és míg indul a másik helyiségbe, beletüsszent a kezébe. A kezét pedig ugye az arcához érinti. De ugyanezzel a kézzel simán beletúrhat a táskájába, összefogdoshassa a benne lévő holmijait, és igazából viszi haza magával azt, amitől meg akarta védeni magát.
Én nem szoktam ezen agonizálni, nagyon ritkán járok el bárhová is, és ha ott használom is a wc-t, simán megnyomom a gombot, megnyitom a csapot, lenyomom a kilincseket, ezeken a dolgokon is tényleg csak az utóbbi pár napban gondolkodtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!