Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csajok mit néztek meg először...

Csajok mit néztek meg először ha rátokír egy pasi?

Figyelt kérdés

2017. aug. 17. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírást és a stílust.
2017. aug. 17. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Helyesírást, fogalmazást, stílust.

Az első kérdésem pedig az lenne, hogy miért írt rám.

2017. aug. 17. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha nincs vesszője, esélytelen!
2017. aug. 17. 11:59
 4/8 CFB ***** válasza:
Mennyire ír helyesen, mennyire értelmes, és a profilképét, meg a korábban feltöltött képeit. Ha nincs fent róla, kérek tőle. Kb ennyi. Kezdetben xd
2017. aug. 18. 02:22
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha én csaj lennék, és rám írna egy pasi, azt nézném meg, hol végezte a tetováló tanfolyamot, milyen referenciái vannak, stb. :-))
2017. aug. 18. 10:35
 6/8 János Gilján válasza:
100%
Ne izgulj Miquel, még lehetsz csaj! Mindössze pár műtétre lesz szükség, meg egy kis hormonkezelésre! ;)
2017. aug. 18. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm, Janikám, de inkább kihagyom. Jobb nekem a fa52 innenső végén. :-))
2017. aug. 19. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy milyen stilusban ir (nem zavarnak a kisebb helyesirasi bakik de volt mar aminek silanizalnom kellett amit irt olyan katasztrofalis volt).

Aztan korosztaly. Csomoszor megtalalnak ven pedok akik ramnyomulnak es ha elkuldom oket jon h "volt mar fax a a pin@dban hogy ilyen nagy a szad?" Ez a szanalmas kategoria oszinten szolva.

Aztan aki szexre megy azzal se nsgyon fogol bratyizni. Meg hiaba felel meg minden feltetelnek ha nagyon kioktato... Egyszer egy sracot visszautasitottam mert nrm tetszett erre kozolte milyen felenk vagyok hogy mem merek meg fiuzni es nrm lehetett meggyozni hogy ninvs igaza...

15 L

Remelem segitettem.

2017. aug. 19. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!