Amazon-on mikor kerül levonásra a rendelt termékek összege?
(Rendeltem néhány terméket, amelyet a Borderlinx német címére kértem, mivel közvetlenül nem küldték volna Magyarországra.)
Fizetési opcióknál felvittem a kártyám adatait.
(Név, Kártya száma, Lejárati dátum)
Fizetési opciónál a kártya volt megjelölve.
Háromjegyű ellenőrző kódot később sem kérte.
Rendelés sikeresen le lett adva, de a termékek összegével azóta sem lett megterhelve a kártyám.
Én néztem el valamit vagy nem olvastam el...?
Akinek van tapasztalata az Amazon-os rendelésekben az leírhatná az észrevételét.
Köszönöm.
Én 3 terméket rendeltem egy hete. Az egyik árával azonnal megterhelték a kártyát, és nemsokára érkezett az üzenet, hogy be lett csomagolva, úton van.
A másik kettővel egy hete nem történik semmi, még mindig "dispatching soon" állapotban van a rendelésem. Igaz, tegnap néztem a netbankomat, és nem is vették még le a pénzt. De azért ez elég gáz, úgyhogy lehet, hogy vissza is mondom. Azért azt hittem, hogy kicsit komolyabb az oldal, pláne, hogy elég drága elektronikai cuccokról van szó...
Most, hogy így eszembe jutott a kérdésed kapcsán, beléptem az oldalra, és "shipping today" státuszba kerültek a dolgaim. A netbankban is zárolták a tételek árát.
Tehát a kérdésedre a válasz: akkor terhelik meg a számládat, amikor már feldolgozták a rendelésed és szállítható állapotban van a csomag. Addig vissza tudod mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!