Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kacsintgatnak rám a lányok....

Kacsintgatnak rám a lányok. Ez normális?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elképzelni, miért, de bárhova megyek, mindig akad egy-két nő, akik "sunyi" módon beszédbe akarnak elegyedni velem, félreérthetetlen célzásokkal tarkítva a társalgást, esetleg csókokat dobálnak, stb.

Mindezt persze úgy, hogy egyébként soha életemben nem találkoztam még velük.

Talán érdekesen hangzik, hogy emiatt panaszkodom. Végülis nekem se lenne bajom vele, ha nem lennék

...

lány.

Csak engem találnak meg ezek a nők, vagy más is volt már ilyen hülye helyzetben? :D

2010. máj. 24. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Kamuzol, ugye?
2010. máj. 24. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ezen kb 2percet röhögtem:DxD
2010. máj. 24. 19:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, komolyan gondoltam XDD Nem tehetek róla, nem is nézek ki úgy, mint egy pasi, mégis mindig letámadnak...
2010. máj. 24. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Képet tegyél fel, és meglátjuk...
2010. máj. 24. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
jah, ez kamu, ugye?
2010. máj. 24. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
jaja szerintem is tegyél fel képet :D:D
2010. máj. 24. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:

1, vagy téged találnak meg ezek a nők

2, vagy poénosan ronda vagy

3, vagy nagyon szép

na melyik?

2010. máj. 24. 19:21
 8/8 A kérdező kommentje:

A kép semmin sem változtatna.

Teljesen átlagos külsőm van, nem vagyok kancsal, nem rendelkezem sűrű szőrzettel a hajamat leszámítva, nem öltözöm giccsesen, nem vagyok kövér, sem sovány, szerencsére megvan mindkét kezem-lábam. Innentől fogva pedig mindenkinek más a szép.

Férfiak is szoktak próbálkozni, de ez - úgy gondolom - minden lánnyal megesik néha.

2010. máj. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!