Mit ajánlanál a Szent Johanna Gimi után?
Tegnap fejeztem be a szent johanna gimit és most megint minden könyvemet elolvastam, szeretnék valami kicsit hasonlót olvasni(hasonló poénok, hasonló karakterek stb.).
A HŰVÖSVÖLGYI SULIT MÁR RÉG ELOLVASTAM!
Meg Cabot-nak van egy sorozata, ami hasonlóan naplóként van megírva a Neveletlen Hercegnő Naplója, de engem speciel idegesített, hogy döntésképtelen a főszereplő, úgyhogy úgy készülj, hogy még Reninél is bizonytalanabb, egyébként a könyvek jól vannak megírva :)))
Olvass Leiner Laura - Bexi-t (Késtél-Hullócsillag-Illúzió-Nélküled-Valahol-Egyszer) iszonyúan vicces, Nagy Márkot még Corteznél is jobban imádni fogod, ezt garantálom!!! <3 Ez nem napló, hanem inkább tinisztárokról szól, és elveszi az ember kedvét attól, hogy fiatalon híres szeressen lenni :DDDD De mindenképp ajánlom!
Még van egy egészen tűrhető naplószerű könyv, az egy zizi naplója, de az inkább szerencsétlen, mint vicces
Esetleg egy ropi naplója (?)
Én még a SzJG után a Minden mindent olvastam (a könyvesboltokban Everything everything a címe) az is tetszett, de az kevésbé vicces, és kevésbé magyar, plusz összesen két aktív szereplője van, de ha van hozzá hangulatod, olvasd el azt is, vagy nézd meg, most megy a moziban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!