Gondine Bari Szilvia kérdése:
Valaki hívogat A +3619993912 számról. Kihez vagy mihez tartozik ez a szám?
Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 19:31
1/8 Koplárovics Béci válasza:
Vedd fel, és megtudod. Amúgy valószinűleg valamilyen telemarketing, valamit el akarnak adni neked.
3/8 anonim válasza:
#2: és mire kell guglizni, hogy arra az oldalra találjak?
Amúgy kösz, én sem ismertem...
4/8 anonim válasza:
#3: Sose találnád ki, a telefonszámra. Teljesen ésszerűtlen, mi? :D
5/8 anonim válasza:
Hát, okos, most próbából beírtam az asszony mobilszámát a Google-ba:
➖ 36-tal, +36-tal csak valami triviumband.eu nevű oldalt talált, de az nem jó
➖ 06-tal 24 db találat van, de amit te írtál, nincs köztük. (Sőt magyar oldal egyáltalán sincs.)
A saját számommal annyi volt a különbség, hogy a triviumband helyett egy másik oldalt talált, ami megmondta, hogy a Telenornál vagyok. :-)
Szóval a linket még egyszer köszönöm, de a kioktató hang az nem volt jogos.
6/8 A kérdező kommentje:
Zsenik vagytok!Tényleg igazad van,fel kell vennem és megtudom!Hogy erre miért nem gondoltam😂😂
2017. aug. 17. 00:26
7/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a googlet de egyszerűen semmi használhatót nem tálaltam,neked mégis sikerült!
2017. aug. 17. 00:37
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Azért ezeket a szedett-vedett telefonszámkeresős oldalakat, azaz a rajtuk található információkat kezeljétek erős fenntartással. Szubjektív magánvélemények, többnyire meglehetősen egyszerű emberektől, konkrét információk nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!