Nyereményjáték ötletek?
Van egy Facebookos oldalam(egy sorozatnak csináltam magyar rajongói oldalt) és azon szeretnék egy nyereményjátékot csinálni,csak nincs ötletem...eddig is csináltam,csak azokkal az a baj,hogy apróbbak voltak,csak most az 1000 lájkhoz közeledek és szeretnék valami nagyobb durranást ha értitek...:D
Gondoltam arra us,hogy csináltatok valamit,pl.vannak olyan oldalak,ahol csinálnak egyedi telefontokot,párnát,poharat stb.,szerintetek ilyen jó ötlet lenne? Ti minek örülnétek?
Nézelődtem kicsit,varázsbögre (hőre változós) és/vagy kirakóra gondoltam,a többi ajándéktárgy amire lehetne nyomatni egyedi képet az meg vagy hülyeség vagy nagyon drága :/ Ilyen üvegkeretek meg plüssmacik kilőve,max. még amit el tudnék képzelni az egy egérpad lenne xd
Írhattok nyugodtan ezektől eltérő ötletek,a lényeg,hogy 3000 Ft-nál ne legyen drágább!
Előző,köszi a választ! :) (Ment a zöld kéz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!