Ezt lehetséges?

Figyelt kérdés

Helló. Érdekelne lehetséges-e. Nos.

Esti érettségire fogok menni jövőre. És érdekelne hogy nyárra át tudom-e rakni magam nappalra? De csak nyárig, míg diákmunkában dolgozom. Lehetséges lenne valamely módon?Persze aztán szeptemberben vissza írattatnám magam estire.

2017. aug. 15. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem ugrálhatsz ide-oda, hiszen az iskolának el kell számolni a diákjaival. Azt nem teheted meg hogy egyszer ide jársz, egyszer meg oda, mert azzal hogy elhagyod az egyik szakot egyben meg is szűnik a tanulói jogviszonyod és minden amit addig elértél. Ha beiratkozol még egyszer akkor eleve már csak a következő induló osztályba nyerhetsz felvételt és minden tárgyat újra el kell kezdened vagy záróvizsgát tenned hogy hivatalosan elismerjék azok teljesítését és esetleg felmentsenek az óralátogatás alól.

Ha ennyire dolgozni akarsz akkor ne iskolába járj, de a diákmunkával így trükközni biztos nem fogsz.

2017. aug. 15. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem külön iskolára gondoltam. Ugyan az az iskola. :D (Úgy vettem le, mint ha úgy értelmezné az ember hogy másik iskola.) Ugyan az az iskola. :D Csak nyári munka erejéig. :D
2017. aug. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!