Ez mi lehet? Mivel lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Pont a mai nap, a számítógép előtt ülve elkezdett viszketni a szám sarka, de nekem gyanúsan sokat viszketett, ezért megnéztem. Egy nagyon nagyon apró, pirosas, pattanásra hasonlító pötty van a szám szélén, annyira a szélén, hogy messziről nem is látszik.
Szerintem pattanás, de szeretnék véleményt kérni, hogy ilyenkor mit lehet tenni.
Néhány háttérinfó:
- mostanában a légkondit bekapcsolva hagyva alszok, és rám jön a hideg levegő
- gondolkoztam azon, hogy lehet esetleg valami bogár megcsípett, bár az kicsit fura lenne szerintem
- párnát átölelve alszok, arra gondoltam, hogy esetleg az kidörzsölte a számat vagy valami.
Nektek volt ilyen? Ti mivel kezeltétek? Szerintetek is csak pattanás?
2017. aug. 14. 23:04
1/1 A kérdező kommentje:
Még talán annyit, hogy néha szoktam a szám szélét dörzsölgetni pl. pulóverem ujjának végével, mert túl nedvesnek, nyálasnak érzem, illetve ha sósat eszek, gyakori, hogy kicsípi a szám szélét. Ma is ettem, de nem sokat, illetve nekem ez inkább tűnik valami pattanásnak mintsem sebnek.
2017. aug. 14. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!