Továbbított postai levél átvétele még aznap?
Helo!
Arra lennék kíváncsi, ha kaptam egy levelet, amit nem tudok átvenni és más sincs a környezetemben aki átvehetné, az átküldetés napján is át tudom már venni a kiküldetett postára, amennyiben annak a nyitvatartása hosszabb?
A helyi posta du 4-kor zár és akkor indul útnak, ahova küldettem, az a posta pedig este 7-kor zár csak.
Vagy várjam ki a holnapi napot, akkor biztosan odaér?
Előre is kösz a választ.
Úgy látszik félre értés van, a helyi postára meg érkezett a csomag, de a postás valamiért nem akarja bedobni a postaládába, mindenképp személyes átvételt akar, ami nem megvalósítható, mert mire hazaérek a posta bezár, ilyen a munkarendem. Nincs senki más, aki át tudná venni.
Ezért elküldettem egy másik város másik postájára, ahol tovább vannak nyitva.
Arra irányult a kérdés, ha A város postája X órakor zár és akkor viszik tovább a leveleket, akkor B városban még aznap át tudom-e venni X+Y óráig nyitva tartott idejében, vagy várnom kell egy napot.
Egyébként a postát felhívtam telefonon, azt mondták holnap menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!