Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan veszitek rá magatokat,...

Hogyan veszitek rá magatokat, egy félelmetes film megnézésére?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én imádom a horror, thriller filmeket, de elkezdeni nem merem őket.
2010. máj. 24. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg imádnád, alig várnád, hogy elkezdj egyet.
2010. máj. 24. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
semmi esetre sem este nézd meg és ne egyedül, akkor menni fog! igaz, én még ígysem merném XD
2010. máj. 24. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elsővel!!

Imádom a horrorfilmeket!

2010. máj. 24. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ne nézz túl sok horrorfilmet, mert előbb vagy utóbb megzakkansz!
2010. máj. 24. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát engem legutóbb féléve sikerült a harmadik szomszédnak rávenni a horror nézésre úgy,hogy "gyere,mutatok egy jó filmet"

Aztán barátnőmnek sikerült rávennie:"Ezt nézdd meg,m_rha jó film!"...ch.Horror volt mindkettő.Az utolsó persze megérintett,a Bloody Mary-t nézette meg velem a drága barátnőm,a másik meg egy régebbi(talán 2003-as v. 2004-es film) a Darkness Falls..:P

2010. máj. 24. 16:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Komolyan imádom őket, de elkezdeni nehéz. Miután rákattintok, hogy lejátszás, már jó és élvezem, de a rákattintásra nehezen veszem rá magamat.
2010. máj. 24. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellentéted vagyok, most daráltam be az összes fűrész filmet, és amikor le volt kötözve az ürge és a daragép darálta szét a sertéseket, aminek a leve ráfolyt az ürgére és abban fuldoklott, én túrógombócot zabáltam. A 6.részben meg elkezdtem röhögni, de nem tudom miért de nem tudtam abbahagyni. Összességében én kicsit sem félek ezektől a filmektől, a fűrészben is inkább a történet izgatott.
2010. máj. 27. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó neked, én is (bár már mondtam) imádom a horrorokat, sőt olvasok is egy csomót. Most például a sejt első részét akarom megnézni, de még nem sikerült. Majd pár perc múlva xD

A kedvenc horrorom, a Fűrész, meg a Ragyogás, de már nagyon sokat láttam.

2010. máj. 27. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a megállító gomb jelent nagy traumát mert folyamatosan ráakarok kattintani.xD

Egyébként bennem már hagytak nyomot a horrorok, ha egyedül vagyok itthon minden villany ég. És semmikép nem kapcsolom ki a tévét mert az az alaphang.:D

2010. máj. 27. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazából, csak egy mániám van és az az, hogy mindenféleképpen a gépemen vagyok hajlandó horrort nézni, mert akkor bármikor leállíthatom ha úgy akarom, mert csak egy dvdlejátszónk van a nappaliban. Szóval tekergetek össze-vissza, de néha túltekerem, és akkor nem értek semmint, de a megijesztős résznél szoktam megállítani, megbeszélni, a laptopommal, hogy mi fog történni, és folytatom a filmet. Így, nem olyan durva... de a mozi az már más tészta Xd a Farkasembert és a Véres valentin 3D-t is ott néztem meg és háát.. nagyon jó volt , csak furcsa, hogy nem én irányítom a filmet.
2010. máj. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!