Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Barátnőm felakasztotta magát...

Barátnőm felakasztotta magát sikertelenül, de miert?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnő 2 éve kezdett másképp viselkedni mint amilyen valójában . A másképp alatt azt értem , hogy ugy vettem észre mintha félne az emberektől egyre jobban , ha valaki veszekedett vele akkor egyből elsirta magát . Mikor valamilyen stressz helyzetbe kerül \ kerüt akkor igy elkezdi tördelni az ujjait és remeg és jobbik esetben nem sirja el magát . És ami a legjobban kezdett idegesiteni az az , hogy borzasztó ingerlékeny . És bármilyen őszinte megjegyzéstől felidegesedik. Azt hittem csak megváltozott és ez az uj személyisége igy elfogadtam ... dea múlt héten az apja felhivott ,hogy a barátnőm korházban van , mert részegen felakasztotta magát , de mivel , hogy egyáltalán nem ért a hurok kötéséhez igy kibogzodott és csak megrándult a nyaka és kisebb horsolás lett rajta . Tudtam , hogy valami nincs rendben vele és sokszor probáltam segiteni .. de ez most komoly?Tudom , hogy vannak próblémái de egyisksem világvége dolog .. mi ez az egész?
2017. aug. 13. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd depressziós és segítségre szorul. Remélhetőleg a kórházban már beszélt is vele pszichológus.
2017. aug. 13. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Legyél vele többet, anélkül, h kérdezgetnéd v kritizálnád. Tölts vele több időt, csak úgy, nem vmifajta cél érdekében, hanem csak h ne legyen egyedül, és lássa, te ott vagy neki.

Ha te vagy a legnagyobb stresszforrás az életében, akkor pont a fordítottját csináld.

2017. aug. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!