Harry Potter, pottermore?
Figyelt kérdés
Leírom google ha hogy harry potter mi lenne a patrónusod (tudom nem a legjobb fogalmazás) erre kiadja hogy a pottermore oldalon Rowling által készített teszt megtalálható angolul, én rámentem , bejelentkeztem de nem találtam a patrónus tesztet, valaki segítsen :((( 1 tesztet adott csak ki de nem azt a patrónus os tesztet. Létszives valaki írja meg mire kattintsak (onnan kezdve hogy leírtam googleba hogy h.p. Patrónus teszt, rámentem a pottermore ra (amit kiadott a patr. Teszttel ) de onnan hogyan tovább? Létszi ne hülyézzetek le ez miatt de mindent kipróbáltam amit tudtam de csak 1 tesztet adott ki és nem azt ami kellett volna :c2017. aug. 13. 09:34
1/5 anonim válasza:
Unalmas a nyári szünet? Netán valami komplex tudatmódosító szerek hatása alatt állsz? Minden esetre feldobtad az estém. :"D
2/5 A kérdező kommentje:
Ennek örülök :) de tudnál segíteni? Komolyan...xD hidd el hogy igaz hogy élnek ilyen béna hp imádó emberek akik nem találják meg azt amit keresnek =DD ;))))
2017. aug. 13. 21:08
4/5 A kérdező kommentje:
Megvolt. Amugy hány teszt van azon az oldalon?
2017. aug. 13. 22:02
5/5 Lily Aldrin 22 válasza:
4, egyébként meg van a teszt? ha nincs akkor írj üzit és elmondom lépésről lépésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!