Várod már a nyarat? Mit fogsz csinálni?
Figyelt kérdés
Nekem már csak 12 nap suli,és végre nyári szünet,amit egész évben vártam:D
Te is várod már?Mit fogsz csinálni a nyáron,mik a terveid?
16/L
2010. máj. 24. 14:24
1/7 anonim válasza:
Sokat fogok aludni, még többet pipázni meg csak úgy lazulni :)
2/7 anonim válasza:
melózni,nyelvvizsgárakészülni,párommal semmittenni,nyaralni,lógatni a lábam
3/7 anonim válasza:
Várom, mert nem kell suliba menni. Dolgozni fogok és olaszul tanulni. Meg persze egy-két nyaralás is befigyel :)
4/7 anonim válasza:
én várom is meg nem is. :D
azért várom, mert nem lesz suli, meg egésznap lógahtok a haverokkal. és azért nem várom, mert meleg van és szét fogok rohadni :/
egyébként sok program lesz a nyáron. :) megyünk a Balatonra, meg egy csomó egynapos kirándulásra. azonkívül még van egy kutyám és hat nyuszim is, szóval még velük is foglalkozni kell. :) ja, és a legfontosabbat majdnem kihagytam: a gép :DD
kb. ennyi.
5/7 anonim válasza:
Hogy van neked már csak 12nap??? óóóhhh.... Nekünk 14 nap:(
6/7 anonim válasza:
nektekk nagyon jóó nekem 16 ha a hétvégéket nem számolom, de majd lesz iskolahét amikor nem tanulunk, meg megyünk az osztállyal strandra megy ilyenek
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy már csak 11,mert jövő hét hétfőn dokihoz megyek,szóval -1 nap:D
2010. máj. 24. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!