Fiúk, férfiak, mennyire számít egy lánynak a mellmérete?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 19:20
1/5 anonim válasza:
Nekem nem számítana csak szeressen már valaki tényleg végre és ne csak a farkam kelljen neki :D
2/5 anonim válasza:
Plusz pontot adok a C-D kosárra.
3/5 Szabó Szabolcs 73 válasza:
Ha csak a külsőről beszèlünk teljesen vàltozò van akinek szàmìt van akinek nem. Ùgy is mondhatnàm ìzlès kèrdèse. Nekem pèldàul az összkèp a fontos. Lehet hogy elsőre egy lànyban a szèp szeme fog meg vagy bàrmi màs ami tetszik benne, de hidd el a mellmèret csak egy a sok tulajdonsàg közül amivel rendelkezel ès nem a legfontosabb.
4/5 Szabó Szabolcs 73 válasza:
Sőt azt is hozzàtennèm hogy szerintem van nèha olyan erőltetett megnyilvànulàs is fèrfiak rèszèről hogy "èn a nagy csöcsöket szeretem meg a sört meg a focit" csakazèrt hogy jobban beilleszkedjen a tàrsasàgba, vagànyabbnak fèrfiasabbnak tűnjön, de közben nem biztos hogy ìgy gondolja. De mondom ìzlèsek ès pofonok. Van akinek fontos.
5/5 anonim válasza:
Mindegy, csak sík ne legyen, és ne legyen túl nagy.
Tetszett már nagy mellű lűány is (D), meg épp, hogy B kosaras is.
Sokkal fontosabb nekem, hogy kerek, szép popója legyen, amit lehet jól markolászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!