Mi volt a legértékesebb dolog amit találtál? Pénz vagy bármi ilyesmi, és ha igen menyit és mit?
00:49
te nagyon mákos tipus vagy! :D
00.49-es vagyok...
A laptop ASUS márkájú(én nem értek hozzá,így nekem csak ennyit mond)A párom kitörölt mindent,majd újra telepített mindent,és ma ő használja nagy előszeretettel :) Egyébként szinte új,alig volt használva,még adatok is alig voltak a gépen...de megnéztük,hogy nem-e egy orvos vagy tanár laptopja akinek az élete benne van,mert akkor visszaadtuk volna..(valahogy)...De nem....
Tényleg szerencsés vagyok mert általában mindig találok valamit..
El se hinnétek mennyi mindent képesek elhagyni az emberek,és milyen körülmények között lehet megtalálni..
A legjobb barátunk például talált 100.000 forintot egy eldobott cigidobozban..Amikor ment hazafelé csak játszani kezdett,és elkezdte rugdosni a cigidobozt ami előtte volt a földön.Így vette észre,hogy valamivel meg van tömve..Na azóta minden cigidobozt megnéz:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!