Nyerj élelmiszert egy évre - mi ez az emeltdíjas reklám?
A goromba stílusodat tartogasd másnak első válaszoló. Én nem estem neked így, ugye?
Ha már csak felhívom mások figyelmét is a problémára, akkor remélem segített a kérdésem valaki másnak is.
Egyébként nem a kenyeret vonta el a számtól az 500 Ft, sőt, az előfizetés sem (azóta már megoldottam a problémát a telefon szolgáltatómmal, ugyhogy nem vonnak le többet).
nagyon felháborító az egész. én láttam mire megy ki a játék, de szerintem sokan beugranak neki... olyan szívesen feljelenteném őket, de valószínű jól be vannak biztosítva: "hiszen ott volt az apró betű alapon"
egyébként ugyanilyen a sok mobilos nyávogó macska, meg hasonló játék is. ha regisztrálsz, akkor hetente küldik a játékot és heti szinten több ezer ft-ot vonnak a kártyáról... aki meg nem kártyás az fizetheti a jó magas számlát
de durva... ez még eszembe se jutott, hogy idegen számot is beüthetek...
vagy csak valaki szórakozik és találomra beüt egy kamu számot... hány ezren csinálhatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!