Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebb férfiakn...

Miért csak az idősebb férfiaknak tetszem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Nem öltözködöm, viselkedem kihívóan, mégis az apám korabeli érett férfiakat vonzom, viszont a kormbelieket nem foglalkoztatom. Őszintén megvallva nem is nagyon tudok szót érteni a korosztályommal, teljesen más az érdeklődési körünk. A fiatalabb fiúk nem akarnak/mernek kezdeményezni, viszont ha én teszem, akkor vevők rá, de úgy veszem észre, hogy nem igazán szeretnének megismerni, csak egyéjszakás kalandokra mennek. Telt alkatú lány vagyok, viszont nem vagyok kövér, rendszeresen sportolok is. Ez viszont nem igazán felel meg a mai ideálnak, lehetséges, hogy ez az oka? Az arcomra azt mondják, hogy szép.

2017. aug. 8. 00:57
 1/4 anonim válasza:
Az idosebb ferfiaknak mindenki tetszik 😂
2017. aug. 8. 02:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek. Pláne az olyan férfiak akik kimutatják/kimondják hogy tetszik nekik egy tizenéves lányka, na azoknak már tényleg mindegy.

Valószínűleg a saját korosztályukban értéktelenek/sikertelenek a nőknél mivel vagy csúnyák vagy képtelenek felnőni esetleg beteg az agyuk.

Ilyenkor próbálkoznak előnnyel a tiniknél hiszen tudják hogy kell őket levenni a lábukról. Sose dőlj be ilyeneknek!

Ha a korosztalyodban nincs olyan aki partner akkor várj türelmesen míg te is annyi leszel mint most a felnőtt pasik akik nyomulnak és egyidőskent kezdj velük.

Amúgy az idősebbeknek sokszor jók a ducik is mert még így is fiatalabb és naivabb vagy mint az ő korosztályuk.

2017. aug. 8. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nagyon lefogytam, van rajtam még pár kiló, amit igyekszem leadni, de az már nem feltűnő, sajnos csontozatomról meg nem tehetek.:( Viszont eszembe sem jutna ennyivel idősebb férfiakkal kezdeni.
2017. aug. 8. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mintha fullra az egyik haver csajom lennél ahogy így leírtad a dolgokat és tulajdonságokat :D Akiket ismerek egyiknek sem jön be és egyik sem akarna vele kapcsolatot viszont 20 felettieknek bejön. Plusz ugyanúgy 17 ő is. De nekem rohadtul bejön 17 éves fejjel is,ezek alapján szerintem te is tetszenél és érdekelnél nem tudom mi bajuk lehet veled a korosztályodban lévőknek,túl éretlenek :D Különleges vagy és más a többihez képest, legyél büszke erre,nem sokan értékelik ezt sajnos manapság,de lesz olyan akit majd érdekelsz hosszabb távon is hidd el.A sportoláshoz csak annyit,hogy jó,de azért csontvázat ne csinálj magadból :)
2017. aug. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!