Mondocon beküldős rajzverseny?
Én tavaly nyáron neveztem, kaptam is egy különdíjat és egy 2. helyezést. E-mailben nem küldték el, hogy nyertem, ellenben rám írt egy ismerősöm, hogy gratulál hozzá. :) Innen tudtam meg.
A beküldős verseny eredményhirdetése szombaton van (csak elég későn, és már nem tudtuk megvárni, mert 20:11-kor indult az utolsó vonatunk a Keletiből.) A helyben rajzolóst vasárnap hirdetik ki, azt hiszem, maga a verseny is akkor van. Igen, az eredményhirdetésen kapod meg a díjakat is.
Sajnos nem postázzák, már megkérdeztem. Ha szombaton volt az eredményhirdetés, de csak vasárnapra tudsz menni, akkor vasárnap is átveheted a szervezői irodában. Sőt, 3-4 con erejéig megőrzik, akkor is a szervezőket kell keresned. Én a Pesten élő unokatestvéremet küldtem el a nyereményemért, és ő juttatta el hozzám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!