Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondocon beküldős rajzverseny?

Mondocon beküldős rajzverseny?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az lenne , hogy ott a eredményhirdetés hogy van? Elküldik e-mailbe ha nyertél? Valamint a nap végi eredményhirdetésen osztják ki a helyezetteknek járó díjakat, vagy máskor?

2017. aug. 7. 21:43
 1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy elküldik e ha nyertél (szerintem igen mert ugye elkérisk az e-mail címedet), de a facebookon van egy csoport is neki oda kiírják mindig a nyerteseket. Szombaton a nap végi eredményhirdetésen osztják ki a díjakat. Remélem tudtam segíteni! :)
2017. aug. 8. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron neveztem, kaptam is egy különdíjat és egy 2. helyezést. E-mailben nem küldték el, hogy nyertem, ellenben rám írt egy ismerősöm, hogy gratulál hozzá. :) Innen tudtam meg.

A beküldős verseny eredményhirdetése szombaton van (csak elég későn, és már nem tudtuk megvárni, mert 20:11-kor indult az utolsó vonatunk a Keletiből.) A helyben rajzolóst vasárnap hirdetik ki, azt hiszem, maga a verseny is akkor van. Igen, az eredményhirdetésen kapod meg a díjakat is.

Sajnos nem postázzák, már megkérdeztem. Ha szombaton volt az eredményhirdetés, de csak vasárnapra tudsz menni, akkor vasárnap is átveheted a szervezői irodában. Sőt, 3-4 con erejéig megőrzik, akkor is a szervezőket kell keresned. Én a Pesten élő unokatestvéremet küldtem el a nyereményemért, és ő juttatta el hozzám. :)

2017. aug. 10. 15:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. aug. 11. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor az eredményeket csak a Con-on lehet megtudni?
2017. aug. 11. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!