Mit lehet tenni a kéretlen, zavaró e-mailokkal?
Nem tudom melyik kategóriában lenne a legjobb helye!Azon kívül, hogy törlöm, "Leiratkozási kérelmét 24 órán belül feldolgozzuk.
Elképzelhető, hogy a leiratkozást követő egy napban még megkapja hírlevelünket."- naponta több érkezik! Titeket nem zavar? Én zaklatásnak vélem, és nagyon zavar...
Én csak a facebooktól kapok spamet. Más szemét nem szokott jönni. (Évente 5-10)
Ha regisztrálok valahova sosem pipálom be hogy küldjenek emaileket.
Ha neked anélkül jönnek hogy feliratkoztál volna valahova akkor az azért lehet mert egy nyilvános helyen megosztottad az e-mailed...
#1: igen ""hülye vagy"" Minősítetted magad!
#2: Mostanában nem regisztrálta, sehova. De: van rá pl, hogy megkel adni az e-mail-t, v egyéb pipát kell tenni, mert nem lép tovább!
Nagyobb a valószínűsége, hogy a facén lájkolok, és ott vannak valamilyen összeköttetésben! Mert ugye "harmadik félnek nem adjuk ki az adatokat bizalmasan kezeljük!
Esetleg valakiknek ötlet? Azon kívül, hogy törlöm?...
Nekem is jön, és engem is zavar. Egy ideje az a szokásom, hogy miután a leiratkozó linkre kattintok, feladok nekik egy rendelést hamis adatokkal. Hátha egy idő után ez meg őket fogja zavarni annyira, hogy megcsinálják a leiratkozást.
Remélhetőleg hamarosan jobban el leszek eresztve szabad idővel, és akkor teszek majd egy feljelentést a rendőrségen, meglátjuk, mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!