Airsoft puskáról szeretnék pár információt/tapasztalatot kérni. Kell e ehhez valami engedély vagy mik a szabályok és honnan tudok tárat venni hozzá? modell: M85 G36 típusú airsoft géppuska Linket beleraktam.
Nem kell engedély. Tárat airsoftos boltban tudsz szerezni. pl: airsoft centerum. A szabályokat [link]
A g36 jó fegyver.
Tudnál nekem linkeket kuldeni mint tárrol mint a fegyverrol még elég tapasztalatlan vagyok...
Köszönöm válaszaidat
vagy esetleg hogy milyen belépő fegyvert ajánlasz nem tul drágán?!
Egyet értek az előttem szólóval, a linkelt replika egy vicc.
Ez a kettő szerintem jó kezdésre, ha G36-ot szeretnél. Nem árt átnézetni őket még újonnan.
Árba nem tudom mi a limited.
Tár mid-cap legyen, de én vennék hozzá egy átalakítót, hogy m4 tárakkal etethessem. (olcsóbb, kisebb) Páran lehet megköveznének ezért, de én nem veszem ilyen komolyan a realisztikusságot.:)
Koszi szépen...
Esetleg ehhez a modellhez tudnám hangtompitot ajánlom vagy kell e egyáltalán hozzá vagy van e rola valami véleményed/tapasztalatod?
Taurus pt24/7
már megvettem újonnan ezt a típust: Taurus pt24/7
Vettem hozzá 20mm es BB golyókat. Mit érdemes még venni hozzá? esetleg tárra gondoltam vagy hangtompito kell e hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!