Ti mennyire vennétek komolyan egy olyan vállalkozást, aminek a "szerződése" tele van helyesírási hibákkal?
Mondatszerkezeti hibák, helyesírási hibák, illetve nem megfelelő szavak vannak vannak benne: pl kajamaradèk
Hiába családias a hangulat, akkor se írnék bele ilyeneket, figyelnék MINDIG az ehhez hasonlókra.....
Az évtizedek óta hozzánk járó vízvezeték szerelő külföldre távozott.
Ismerősöktől érdeklődtem. Egy „aranykezű”, szorgalmasan dolgozó mestert ajánlottak, aki tényleg ilyennek bizonyult.
Csak utólag tudtam meg, hogy ő az, aki ügyetlenül kitépett füzetlapokon hirdette a környékünkön is a szolgáltatását, rettenetesen csúnya kézírással és minősíthetetlen „helyes”írással.
Szerencsémre, nem mindenki vélekedett úgy, mint én is, sokadmagammal, hogy „Nem! Semmiképp! Inkább senki!”. Volt, aki esélyt adott neki, és az ő tapasztalata révén nálam is szépen, és általam nem is gondolt, ötletes megoldást is alkalmazva, el lett végezve a munka.
Mindig tiszta ruhában volt, mindenre nagyon ügyelve, és tisztán dolgozott. Mindent ő szerzett be, mindent számlával. Ahol az addigi sok vásárlása miatt kedvezményt kapott, nem „nyelte le” a kedvezményt, hanem a kedvezményes árral számolt. És nem volt hajlandó több pénzt elfogadni (bár, jócskán megérdemelte volna), csak amennyit kért.
Ahogy mondta, "Nem kenyerem az írás. A beszéd se'. Én csak dógozni tudok."
Számomra, ezután a tapasztalat után, nem egyértelmű a párhuzam, a munkavégzés és az írásbeli képesség között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!