Professionon szeretnék egy állásra jelentkezni de nem tudom pontosan hogyan kell. Tudna egy hozzáértő segíteni?
Már regisztráltam és kitöltöttem az adatokat és feltöltöttem az önéletrajzomat és a motivációs levelemet is. De ezt írja a jelentkezés felett:
Benyújtandó iratok: motivációs levél, fényképes önéletrajz, bizonyítvány másolatok
Ezeket alapból feltölti a profilomról vagy nekem kell feltöltenem külön? Főként a motivációs levél miatt érdekel mert ami kint van az általános viszont erre az állásra egy specifikusat szeretnék, ami viszont az általánosnak a profilomon nem felel meg.
az, hogy regisztráltál, azt jelenti, hogy fognak neked célirányos álláshirdetéseket küldeni rendszeresen, az adataidnak megfelelőeket. Ha te csak úgy találtál egy hirdetést az ő oldalukon, mindent,amit kérnek fel kell töltened és a motivációs levelet - a helyre szabottan - megírni.
Nézz utána a hirdetőnek, hogy mi a "szívhez szóló" motivációs levél, ami oda jó - "itt látom a szakmai fejlődés lehetőségét" stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!