Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzebben....

Mit tegyek ebben a helyzebben. ) (gyorsan)?

Figyelt kérdés
A szüleim alszanak Valaki kint mászkál és verte az ajtót. Még most is hallottam, hogy a teraszon mászkál. 14 éves vagyok. Mit tegyek? Nagyon félek.

2017. aug. 1. 00:02
1 2 3
 11/27 Amarok Tonrar ***** válasza:

Akkor miért írtál szülőket?

Ha megint motoszkálást hallasz odakint éjjel, hívd a rendőröket. Minimum elijesztik, ha mást nem is tesznek.

2017. aug. 1. 00:57
 12/27 A kérdező kommentje:
A helyzet teljesen logikus, így a hazugság rátája vélhetőleg alacsonynak kell lennie. Számos ilyen eset történik kis világunkban. Az enyém abban különbözik, hogy voltam olyan hülye hogy azzal foglalkoztam, hogy gyakori kérdéseken kerestem segítséget. Biztos, hogy járt. Mivel éppen házújitás van, sok alapanyag rejtőzik a ház falain belűl,amit előszeretettel ellopnának. Plusz egy zseblámpa ember is ólálkodik a háznál a múltkori esetnél, ebből következtetek, hogy ketten vannak/voltak.
2017. aug. 1. 01:02
 13/27 anonim válasza:
Csak mondd meg! Nem nehéz. Viszont halkan lépkedj, hátha fülel az illető.
2017. aug. 1. 01:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Az én szüleim: Nagymama, anya. Én őket tekintem szüleimnek.
2017. aug. 1. 01:03
 15/27 A kérdező kommentje:
Akkor megnézem a helyzetet.
2017. aug. 1. 01:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem merem inkább maradok. Lehet a házban van. Biztos nem csak ilyesztgetni jön. Lopni akár. És amire fáj a foga az valószínülegyen bent van.
2017. aug. 1. 01:10
 17/27 A kérdező kommentje:
valószínüleg*
2017. aug. 1. 01:11
 18/27 A kérdező kommentje:
Oké ingyen bent senki. Ez már biztos. Érzem. Köszönöm mindenkinek, és reggel lesz egy kis mondandóm az édesanyámnak :)
2017. aug. 1. 01:16
 19/27 A kérdező kommentje:
Elmondom neki mi történt.
2017. aug. 1. 01:17
 20/27 A kérdező kommentje:
FRÁNYA JAVÍTÓ! EZ A PROGRAM A HELYES SZAVAKAT, VALAMI CSERNOBIILYESMI KECSKEMÉT ALAKÍTJA ÁT...
2017. aug. 1. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!