Lehet venni a tmobilba uj okostelefont max.20e ből? (Érintőképernyősre gondolok)
A kártyafüggetlen telefon azt jelenti, hogy az összes szolgáltató sim kártyáját tudod használni vele.
Például Telekomos kártyád van, azt nem tudod használni a Vodafone-nál vett telefonnal. A kártyafüggetlen telefonnal pedig tudod használni akármelyik szolgáltatóval.
A Telekomnál ( T mobille) nem árul független telefont.
Egyébként miért nem rendeltek az internetről?
Nagyobb a választék és olcsóbb mint szolgáltatótól venni.
Ez a telom is LG volt eddig a többi telomhoz képest ez volt a legjobb ezt szerettem a legjobban a Sony Xperia asszem sp volt az szar hozzá képest nagyon ritkaszar ezt egy spanom is mondta a samsungot meg úgy döntöttem kipróbálom ez a 3 nagy márka a Samsung meg az lg főleg pláne tv-knél keresik őket nagyon! Tapasztalat: müszaki eladó tanuló gyakornok lány! Könnyű őket beállítani beprogramozni hangolni ilyenek nem egy nagy ördöngösség max az LG kicsit lassabban tölt be a vége fele. Kerestem LG telot de hát az 20E ér biztos nincs max 70-80ér vagy még több ha a Sony Xperia SP.m volt anno 70 helyett 60
Az LG eddig a ked márkám szerintem az az egyik legjobb müszaki márka!
Akkor T-mobile függő lesz a telefonod (nem Telekomnak hívják most épp magukat?), ami nem baj, amíg csak Telekomos SIM-mel akarod használni.
Ha már meglesz az új, és mindent át is töltöttél rá, akkor a régin egy gyári alaphelyzetbe állítást megpróbálhatnál, néha csodákat tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!