Mit gondolna a tetováló a karomról?
Figyelt kérdés
Sajnos régen még kamasz koromban voltam annnyira hülye,hogy vagdostam magam, szégyenlem, de ez van.. a hegek a mai napig látszódnak, elég feltünőek,folyton rejtegetem a karom, most arra gondoltam h tetováltatnék rá, de félnék a tetováló elé rakni a karom, nem akarom,hogy elitéljen.. Esetleg,ha tudnátok Tatabányán vagy a környéken ajánlani olyan tetkóst aki nem itélkezik ez miatt azt megköszönném :) Azért is félek amúgy ennyire mert nagyon sokan elitélik az ilyen embereket akik vagdossák magukat, már énis hülyeségnek gondolom,de mindig rettegek attól h valaki meglátja és mit fog gondolni. Persze mondhatnátok h magamnak köszönhetem, ez igaz is :) Értelmes válaszokat várok, kérlek ne ítéljetek el :)2017. júl. 30. 18:38
1/2 anonim válasza:
Én nem ítéllek el, de nem lennék a helyedben. Ha elmagyarázod a tetoválónak, hogy ez meg az történt, de megbántad, akkor biztos meg fogja érteni.
2/2 anonim válasza:
Pont le fogja szarni. Ha pedig megmondod hogy azért akarod a tetoválást hogy elfedje a hegeket, még megértően bólogatni is fog.
Belőled él, nem dolga hogy a múltbéli hülyeségeiddel foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!