Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tervezzem a hazaköltözést...

Hogy tervezzem a hazaköltözést magyarországra?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 21éves fiu vagyok aki 6éves kora ota ausztriában él. Eljutottam odáig hogy szakácsként 5év alatt sikerült félreraknom 60ezer€ és kicsi korom ota mindig is haza akartam jönni .De nem tudom hogy ezt hogy csináljam mivel nem tudok magyarul rebdesen irni és mindenki azt mondja hogy othon az ausztriai szakmát nem ismerik el én ugye egy 4csilagos szálodának a konyháján tanult itt ugye napi 8orat dolgozol tanuloként is és meg is vizetnek ! A szüleim vetek othon egy házat Siofokon és igy nekem is el kell költöznöm de nem akarok itt maradni ugy hogy megyek Budapestre !Azt tudom hogy az albérletek 100ezer forintért mar vannak da a szakács fizatésekröl nem tudok semmit.Kérlek irjatok egy par hasznos tippset ! És az baj hogy ausztriai álampolgár vagyok ?

2017. júl. 29. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úgy értették, hogy a magyar munkáltató szarik a munkajogra, szarik a te jogaidra, szarik a saját kötelességeire, és ott fog téged szopatni ahol ér.

Persze tisztelet a kivételnek, de a többség csak a saját zsebét nézi, te pedig csak egy csicska leszel, aki ha ki meri nyitni a pofáját, hogy ez nincs rendjén, repül.

Willkommen in ungarn!

2017. okt. 3. 18:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát ezt szomoru hallani. Kb mennyi pénzre számithatok egy nagyobb száloda konyháján Budapesten ?
2017. okt. 3. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
mi lett végül?
2021. aug. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!