Hazugságvizsgálat alapján tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
Régen, történtek olyan dolgok, amiről nem beszélhettem, így más bizonyítékom nem lenne, csak egy hazugságvizsgálat amit magamon végeztetnék el. Erre ad a rendőrség? Válaszokat előre is köszönöm, veszekedést nem szeretnék, válaszolóknak megy a zöld kéz :)2017. júl. 28. 16:55
1/2 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mikor történt, hiszen ha magánindítványos a bűncselekmény az elkövető kilétének a tudomásszerzésétől számított 30 napon belül kell, hogy előterjeszd a magánindítványt. Ha nem magánindítványos akkor is van elévülési idő.
Amúgy a műszeres vallomásellenőrzés önmagában nem lesz elég bizonyíték, hogy bárkit is elítéljenek :)
2/2 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban történt ez a dolog hosszú ideig, kb 6-7 éves koromtól 11-12 éves koromig, talán 13, 17 éves vagyok most, és semmivel sem tudnám bizonyítani. Molesztálásról lenne szó, és nem tudom merre kellene elinduljak, esetleg mit kéne tennem.
2017. aug. 1. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!